сколски ранец

 • Ранец

  1,200.00 ден

  • Водоотпорен полиестер материјал
  • Облога за проток на воздух
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Боја: Црвена, плава

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,700.00 ден

  • Водоотпорен полиестер материјал
  • Облога за проток на воздух
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен

  Додај во кошница Quick View