сомолеплив нотес

 • Самолеплив нотес 75 x 75 пастелни бои

  30.00 ден

  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на лисја: 100 парчиња
  • Големина: 75 х 75мм
  • Тежина: 40гр
  • Боја:
  – розе
  – зелена
  – плава
  – жолта

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 75 x 125

  40.00 ден

  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на лисја: 100 парчиња
  • Големина: 75 x 125мм
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View