спајалици

 • Спајалици бр.5

  45.00 ден

  • СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
  • Димензии:
  – 50мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Спајалици бр.3

  20.00 ден

  • СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
  • Димензии:
  – 32мм
  – 33мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Спајалици бр.2

  16.00 ден

  • СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
  • Димензии:
  – 25мм
  – 28мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Спајалици 28мм во боја

  20.00 ден

  • Никел обложена
  • Заоблена
  • Големина: 28мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View