спирали

 • Спирали

  200.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Дијаметар:
  – 6мм   (200ден)
  – 8мм   (250ден)
  – 10мм (300ден)
  – 12мм (410ден)
  – 14мм (450ден)

  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View