спојувалки

 • Спајалици бр.2

  16.00 ден

  • СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
  • Димензии:
  – 25мм
  – 28мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View