столица

 • Стол канцелариски офис мах

  5,500.00 ден

  • Анатомска седалка и потпирачка
  • Изработана од мрежа во комбинација со кожа
  • Регулирање на височината на столот
  • Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
  • Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
  • Хромирана основа
  • Максимална тежина на корисникот 120 кг.

  Додај во кошница Quick View
 • Стол канцелариски виситор

  2,000.00 ден

  • Заштитници на ногарките за заштита на подот и за заштита при редење на столиците една врз друга
  • Можност за редење до 10 столици една врз друга
  • Препорачлива тежина до 120 кг.

  Додај во кошница Quick View