стреч фолија

 • Стреч фолија 50м.

  120.00 ден

  • Стреч фолија за храна
  • Должина: 50 метри

  Додај во кошница Quick View
 • Стреч фолија 2.5кг

  350.00 ден

  • Дебелина: 23 микрони
  • Рачна и машинска стреч фолија

  • Хилзна 600гр.

  • Метри: 170м.

  • Ролни во кутија: 6ком

   

  Додај во кошница Quick View