таблети за садови

 • Таблети за машина 15ком

  90.00 ден

  • Моќен во борба против нечистотиите во садовите
  • Tinmatic multi-function- совршено чисти дури и при ниски температури
  • Ги отстранува и најтврдокорните дамки како што се од чај и кафе и дава совршени резултати веќе од 40°.
  • Паковање: 15 ком

  Додај во кошница Quick View
 • Таблети за машина 100ком

  520.00 ден

  • Моќен во борба против нечистотиите во садовите
  • Tinmatic multi-function- совршено чисти дури и при ниски температури
  • Ги отстранува и најтврдокорните дамки како што се од чај и кафе и дава совршени резултати веќе од 40°.
  • Паковање: 100 ком

  Додај во кошница Quick View