тацни

 • Тацни со капак пвц

  2.00 ден

  • Количина:
  – 30мл    (2ден)
  – 250мл   (2.7ден)
  – 375мл   (3.1ден)
  – 500мл  (3.3ден)
  – 750мл   (5.1ден)
  – 1000мл (5.6ден)
  – 1500мл (10ден)
  – 2000мл 12.5ден)
  • Материјал: пвц

  ВО КОШНИЧКА Quick View