тетратка А5

 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Линии
  • Формат: А5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Тесни и широки, линии
  • Формат: А5
  • 2x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Чисти
  • Формат: А5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А5 со спирала меџик

  120.00 ден

  • 80 листови
  • Хартија: 70гр
  • Тврд повез
  • Боја:
  – лилава
  – плава

  Додај во кошница Quick View