тетратка коцки

 • Тетратки А4 52л. Спирит лукс

  90.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Линии
  • Формат: А5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А5 52л. Лукс коцки

  45.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A5

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А5 52л. Лукс коцки

  45.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A5

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А5 52л. Лукс коцки

  45.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A5

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А5 52л. Лукс коцки

  45.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A5

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А4 52л. Спирит лукс

  90.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови линии
  • Формат: А4
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А4 52л. Лукс коцки

  90.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A4

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А4 52л. Лукс коцки

  90.00 ден

  • мека корица
  • корица: 300гр.
  • лист: 80гр.
  • 52 листови, коцки
  • формат: A4

  Додај во кошница Quick View