техниччки моливи 5мм

  • Технички молив технолине 400

    30.00 ден

    • Пластичен материјал
    • Елегантно тело
    • Издржлив метален клип
    • Со гума на врвот
    • Стандард: HB
    • Дебелина на црнка: 0.5 мм
    • Боја:
    – плава
    – црвена
    – црна

    ВО КОШНИЧКА Quick View