течен сапун

 • Течен сапун со пумпа

  75.00 ден

  • Количина:
  – 0.5л     (80ден)
  – 1л еко (80ден)
  – 1л         (110ден)

  • со пумпа

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун со пумпа

  110.00 ден

  • Количина: 0.5л.

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун 5 л.

  400.00 ден

  – Неутрална PH вредност
  – Дерматолошки тестиран

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за течен сапун

  850.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Хигиенски без капење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја:Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View