торба за блок

 • Платно за блок бр.5

  180.00 ден

  • Материјал: ламиниран полипропилен
  • Водоотпорен материјал
  • Се затвара со патент на горната страна
  • Димензии: 340 x 475mm

  Додај во кошница Quick View
 • Платно за блок бр.4

  180.00 ден

  • Материјал: ламиниран полипропилен
  • Водоотпорен материјал
  • Се затвара со патент на горната страна
  • Димензии: 265 x 365mm

  Додај во кошница Quick View