торба со рачка

 • Торба со рачка А4

  300.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластична обвивка
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: А4 +
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка А3

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +
  • Боја:
  – црна
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка – платнена

  50.00 ден

  • димензии: 34x39cm
  • рачка: 45×2.5cm

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка

  450.00 ден

  • Ултра лесен и водоотпорен материјал
  • Засилена ергономска рачка
  • Димензија: 380мм х 310мм х 50мм

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со 12 прегради

  300.00 ден

  • Опремени со 12 џебови погодни за формат А4 +
  • Изработени од флексибилен материјал, отпорен на пукнатини
  • Опремени со рачка и заклучување
  • Дебелина на предниот капак: 0.70 мм
  • Формат: F / C
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик со 13 прегради

  350.00 ден

  • 13 прегради
  • Формат: А4 +
  • Флексибилен, ПП материјал
  • Еластична гума со копче
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.70мм
  • Дебелина на внатрешните партиции : 0.13 мм
  • Боја:
  – плава
  – црвена / розе / црна

  Додај во кошница Quick View