тријаголници

 • Комплет триаголници флексибилни 30см

  90.00 ден

  • Флексибилен, транспарентен, во неонски бои
  • Отпорен на деформација и пукнатини
  • Во комплетот: ленир, 2 триаголници и агломер
  • Карактеристики: исклучително висока отпорност на фрактура

   

  Додај во кошница Quick View
 • Комплет триаголници 30см.

  70.00 ден

  • Полистирен материјал
  • Транспарентен
  • Отпорен на деформација и пукнатини
  • Во комплетот: ленир од 30 сантиметри, триаголник од 12 см, триаголник од 18 см, агломер од 10 см
  • Карактеристики: исклучително висока отпорност на кршење

  Додај во кошница Quick View
 • Комплет триаголници 30см

  45.00 ден

  • Полистирен материјал
  • Транспарентен
  • Отпорен на деформација и пукнатини
  • Во комплетот: ленир од 30 см, два триаголници, агломер од 10 см
  • Карактеристики: исклучително висока отпорност на кршење

  Додај во кошница Quick View