украсна ролна

 • Амор – целофан ролна

  85.00 ден

  • Димензија: 70см х 5м
  • Прозирна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Амор – украсна ролна холограм

  50.00 ден

  • Димензија: 70 х 200см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Амор – украсна ролна кидс

  40.00 ден

  • Димензија: 70см х 2м
  • Детски мотиви
  • Разновидност

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Амор – украсна ролна евридеј

  40.00 ден

  • Димензија: 2м x 70см
  • Тежина: 97гр
  • Различни дизајни

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Амор – украсна ролна – пак хартија

  95.00 ден

  • 60гр ролна хартија
  • Димензија: 5м x 1м

  ВО КОШНИЧКА Quick View