универзално средство

 • Средство универзално за чистење 5кг

  1,500.00 ден

  – Универзално висококонцентрирано миризливо ср-во
  за рачно и машинско чистење на сите водоотпорни површини
  – Долготрајниот мирис ги елиминира неугодните мириси

  Додај во кошница Quick View
 • Средство универзално за плочки

  110.00 ден

  • Универзално високо миризливо средство за чистење на сите водоотпорни површини.
  • Остава долготраен пријатен мирис
  • Количина: 1л.

  Додај во кошница Quick View