Фломастери двострани

 • Фломастери спирит џамбо

  180.00 ден

  • Триаголно тело
  • Удобно пишување
  • Интензивни бои
  • 18 различни бои во ПВЦ пакување

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фломастери спирит двострани

  110.00 ден

  • Двостран врв
  • Интересен, забавен дизајн
  • 10 различни бои во пакетот
  • Тенок и дебел врв

  ВО КОШНИЧКА Quick View