фолија за пластифицирање

 • Фолија за пластифицирање

  450.00 ден

  • Транспарентен, сјаен
  • Идеален за сите типови документи, слики и слично…
  • Компатибилен со сите модели на ламинатор
  • Формат/дебелина:
  – А4/80мик    (450ден)
  – A4/100мик  (620ден)
  – A4/125мик   (800ден)
  – A4/175мик   (950ден)
  – А3/100мик  (1350ден)
  – А3/125мик   (1350ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фолија за пластифицирање

  90.00 ден

  • Димензии:
  – 54мм х 86мм (90ден)
  – 65мм х 95мм (110ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View