фотокоп А3 хартија

 • Фотокоп А3 ДЦП

  680.00 ден

  • Дебелина:
  – 120гр, 250 листови  (680ден)
  – 160гр, 250 листови  (960ден)
  – 200гр, 250 листови (1300ден)
  – 250гр, 125 листови  (900ден)
  – 280гр, 125 листови  (920ден)
  – 300гр, 125 листови  (1100ден)
  • Формат: A3

  ВО КОШНИЧКА Quick View