Фотокоп А4 хартија

 • Фотокоп Доубле А

  300.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат:
  -A3 (700ден)
  -А4 (300ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Фотокоп А4 старфиш

  220.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View
 • Фотокоп А4 ДЦП

  550.00 ден

  • Дебелина:
  – 100гр, 500 листови   (850ден)
  – 120гр, 250 листови   (550ден)
  – 160гр, 250 листови   (700ден)
  – 200гр, 250 листови  (800ден)
  – 250гр, 125 листови    (650ден)
  – 300гр, 125 листови    (750ден)
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View