хевталица

 • Хевталица ХК30

  350.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 30 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ХК20

  250.00 ден

  • Метален материјал
  • Хевтање капацитет: 20 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х20

  150.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на хевтање: 20 листови
  • Муниција: 24/6 и 26/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х100

  1,000.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 100

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ПХ15

  70.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на листови: до 15 листови
  • Иглици: 24/6 и 26/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица 10

  120.00 ден

  • До 15 листови
  • Иглици 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица

  200.00 ден

  • Висок квалитет
  • Материјал: метален
  • Големина на иглици:
  – 24/6
  – 26/6

  • Капацитет: 20 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View