хевталици

 • Хевталица ХК30

  300.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 30 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ХК20

  230.00 ден

  • Метален материјал
  • Хевтање капацитет: 20 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х20

  130.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на хевтање: 20 листови
  • Муниција: 24/6 и 26/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х100

  700.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 100

  ВО КОШНИЧКА Quick View