чадор детски

 • Чадор дизни машки

  300.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за момчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор дизни женски

  300.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за девојчиња

  Додај во кошница Quick View