чаша мрежа

 • Чаша мрежа

  70.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн са тркалезна мрежа
  • Дијаметар: 80мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – сребрена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View