четки за водени

 • Четки за водени и темперни 1/6

  100.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Засилување на метална рачка
  • Армирано пакување
  • Големина на четката:
  – 4
  – 6
  – 8
  • 6 парчиња во ПВЦ блистер

  Додај во кошница Quick View
 • Четки за водени бои

  15.00 ден

  • Високо квалитетно FSC дрво
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четката:
  – 2   (15ден)
  – 4   (15ден)
  – 6   (15ден)
  – 8   (20ден)
  – 10  (20ден)
  – 12  (20ден)
  – 14  (20ден)
  – 16  (40ден)
  – 18  (40ден)
  – 20  (40ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Четки за водени

  50.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Засилување на метална рачка
  • Големини на четки:
  – 4
  – 6
  – 8
  • 3 парчиња во паковање
  • Во ПВЦ паковање

  Додај во кошница Quick View