школски ранец

 • Ранец со тркала

  3,600.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Лесен и удобен
  • 3 патенти, 3 прегради
  • 2 странични џебови
  • Целосно опремени и удобни ленти за рамо
  • Ергономска рачка
  • Пластична рачка со механизам за влечење
  • 2 пластични тркала на дното на ранецот
  • Силно и стабилно дното

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,400.00 ден

  • Модерен дизајн
  • 4 патенти
  • 2 прегради за лап топ + таблет
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • 2 џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Димензии: 45x32x21cm

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  2,700.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • 2 прегради за лап топ + таблет
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • 2 џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Димензии: 26x32x44cm

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,700.00 ден

  • Водоотпорен полиестер материјал
  • Облога за проток на воздух
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,000.00 ден

  • Водоотпорен полиестер материјал
  • Облога за проток на воздух
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,800.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен водоотпорен материјал
  • Ултра лесен и удобен
  • Внатрешен организатор
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Рачка за закачалка
  • Засилена ергономска рачка

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  2,700.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • 2 прегради за лап топ + таблет
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • 2 џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Димензии: 26x32x44cm

  Додај во кошница Quick View