a5

 • Корици за книга А5

  8.00 ден

  • Полипропиленска фолија
  • Универзална
  • Високо квалитетна
  • Транспарентна чиста
  • Формат: A5
  • 10 парчиња во пакување
  • Самолепливи на двете страни

  Додај во кошница Quick View