aluminiumsko penkalo

 • Хемиско пенкало Зое

  50.00 ден

  • Алуминиумско пенкало
  • Должина на пишување: околу 1000м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја:
  – бела

  Додај во кошница Quick View