bex so stipka

 • Беџ со штипка

  15.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Цврст, транспарентен
  • Со штипка
  • Џеб за вметнување картички
  • Димензија: 91 x 57мм
  • Дебелина: 350мик

  Додај во кошница Quick View