bex so vrvka

 • Беџ со врвка

  30.00 ден

  • Транспарентна пластика
  • Со врвка
  • Димензија на картичката: 85 x 85см
  • Со празна картичка внатре
  • Должина на лента: 51см

  Додај во кошница Quick View