brisac

 • Брисачи за раце – јамбо 81метар

  200.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – ролна од 81 метар
  – Димензии: 26 х 22см.
  – Хилзна 4.5см.
  – Тежина: 800гр.

  Додај во кошница Quick View