busalica

 • Бушалица МП60

  750.00 ден

  • Метален механизам
  • Метално куќиште
  • Капацитет: 60 листови
  • 2 дупки
  • Дијаметар на дупка: 6мм
  • Растојание од дупка: 80мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Бушалица МП30

  350.00 ден

  • Метален механизам
  • Метално куќиште
  • Капацитет: 30 листови
  • 2 дупки, дијаметар: 6мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Бушалица МП20

  180.00 ден

  • Метален механизам
  • Метално куќиште
  • Капацитет: 20 листови
  • 2 дупки со дијаметар: 6мм
  • Боја:
  – црна
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Бушалица до 70 листови

  750.00 ден

  • Метален механизам
  • Метално куќиште
  • Капацитет: 70 листови
  • 2 дупки
  • Дијаметар на дупка: 6мм
  • Растојание од дупка: 80мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View