casa

 • Чаша мрежа за спајалици

  50.00 ден

  • Тркалезен
  • Метален материјал
  • Лакиран
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 92мм
  • Висина: 41мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаша за сублимација

  70.00 ден

  • Керамичка A класа
  • Зa сублимација
  • Виличина: 325мл

  ВО КОШНИЧКА Quick View