casi plasticni

 • Чаши пвц со капак

  5.00 ден

  • Количина: 330мл

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши пвц лукс

  3.30 ден

  • Цврста пластика

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши 2дц јаки

  80.00 ден

  • Цврста пластика

  •Паковање: 100 ком.

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши 1дц

  60.00 ден

  •Паковање: 100 ком.

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши 1.8дц

  50.00 ден

  •Паковање: 100 ком.

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши 1.6дц кафеави

  70.00 ден

  •Паковање: 100 ком.

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаши 1.6дц бели

  55.00 ден

  •Паковање: 100 ком.

  ВО КОШНИЧКА Quick View