cetki za temperni pvc

 • Четки за темперни пвц

  220.00 ден

  • Забавен дизајн
  • ПВЦ рачка
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четки:
  – 6
  – 8
  – 10
  – 12
  – 14
  • 5 парчиња во паковање

  Додај во кошница Quick View