cetki

 • Четки за темперни бои пвц

  40.00 ден

  • Забавен дизајн
  • Пластични четки
  • Големина на четки:
  – 6   (40ден)
  – 8   (40ден)
  – 10 (60ден)
  – 12 (60ден)
  – 14 (60ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четки за водени бои пвц

  40.00 ден

  • Забавен дизајн
  • Пластични четки
  • Големина на четки:
  – 6   (40ден)
  – 8   (40ден)
  – 10 (60ден)
  – 12 (60ден)
  – 14 (60ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка лаура

  120.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за рибање

  120.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за пајажина

  180.00 ден

  • Со рачка – телескоп

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за кречење

  120.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за ВЦ

  90.00 ден

  • ПВЦ материјал

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка валерија

  120.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View