crnki za moliv

 • Црнки за технички молив

  20.00 ден

  • Дијаметар:
  – 0.5мм
  – 0.7мм
  • Стандард: ХБ
  • Должина: 60 ​​мм
  • Во ПВЦ кутија

  Додај во кошница Quick View