drveni boice

 • Дрвени боици премиум

  90.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Триаголен дизајн
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 12 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Дрвени боици Неон

  50.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 6 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Дрвени боици двострани

  110.00 ден

  • ФСЦ дрво
  • Интензивни бои
  • Триаголен дизајн
  • 24 различни бои

  Додај во кошница Quick View