drveni boici

 • Дрвени боици џамбо

  170.00 ден

  • ФСЦ дрво
  • Интензивни бои
  • Триаголен дизајн
  • Дебелина: 5.0мм
  • 12 различни бои во пакет

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици спирит 1/24

  110.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Триаголен дизајн
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 24 различни бои во пакување

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици премиум

  80.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Триаголен дизајн
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 12 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици Неон

  50.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 6 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици двострани

  80.00 ден

  • ФСЦ дрво
  • Интензивни бои
  • Триаголен дизајн
  • 24 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици двострани

  100.00 ден

  • ФСЦ дрво
  • Интензивни бои
  • Триаголен дизајн
  • 24 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици 1/1

  10.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Триаголен дизајн
  • Црнка: А-класа 3.0мм
  • Боја:
  – златна
  – сребрена
  – светло зелена
  – црна
  – жолта
  – темно лилава
  – темна плава
  – кафеава
  – црвена
  – светно плава
  – портокалова
  – темно зелана
  – светло лилава
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици

  50.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Екстра силно
  • Стандард: дрво
  • Црнки: А-класа 2.7мм
  • 12 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици

  50.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Екстра силно
  • Црнки: А-класа 3.0мм
  • 12 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици

  40.00 ден

  • Високо квалитетно ФСЦ дрво
  • Триаголен дизајн
  • Дебелина: A-класа 3.0мм
  • 12 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дрвени боици

  100.00 ден

  • ФСЦ дрво
  • Интензивни бои
  • Триаголен дизајн
  • 12 различни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View