drzac za selotejp

 • Држач за селотејп ТД60

  150.00 ден

  • Модел: ТД60
  • Стандарден
  • Пластичен материјал
  • Тежок и Стабилен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Држач за селотејп ТД45 магацински

  300.00 ден

  • Изработени од метал и пластика
  • Лесен за употреба

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Држач за селотејп ТД40

  100.00 ден

  • Модел: ТД40
  • Стандарден
  • Пластичен материјал
  • Тежок и Стабилен

  • Боја: Розе, Плав

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Држач за селотејп ТД35

  150.00 ден

  • Модел: ТД35
  • Стабилен и тежок држач за самолеплива лента
  • Нелизгава подлога
  • Лесно и безбедно полнење на селотејп
  • Производ понуден без селотејп
  • Погоден за 1инч и 3инчи

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Држач за селотејп ТД30

  70.00 ден

  • Подлога што не се лизга
  • Лесно полнење на лента

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Држач за селотејп

  70.00 ден

  • Стабилен и тежок држач за самолеплива лента
  • Нелизгава подлога
  • Лесно и безбедно полнење на селотејп
  • Производ понуден без селотејп

  ВО КОШНИЧКА Quick View