dzoger za laminat

 • Џогер за ламинат 40см.

  280.00 ден

  • Погоден за ламинат и паркет
  • Со реси               (280ден)
  • Со Микрофибер  (320ден)
  • Димензија: 40см

  ВО КОШНИЧКА Quick View