fascikli u

 • Фасцикли У 70микрони премиум 1/100

  500.00 ден

  • Дебелина: 70мик
  • Димензија: 234 x 310мм
  • Формат: A4

   

  Додај во кошница Quick View
 • Фасцикли У 30микрони 1/100

  200.00 ден

  • Дебелина: 30мик
  • Димензија: 234 x 310мм
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View