fascikli

 • Фасцикли У 30микрони 1/100

  150.00 ден

  • Дебелина: 0.030мм
  • Димензија: 235 x 305мм
  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фасцикли Л

  300.00 ден

  • Дебелина: 80мик
  • Димензија: 230 x 310мм
  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View