folija za plastificiranje

 • Фолија за пластифицирање

  750.00 ден

  • Транспарентен, сјаен
  • Идеален за сите типови документи, слики и слично…
  • Компатибилен со сите модели на ламинатор
  • Формат/дебелина:
  – А4/80мик    (750ден)
  – A4/100мик  (850ден)
  – A4/125мик   (950ден)
  – А3/100мик  (1800ден)
  – А3/125мик   (2200ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Фолија за пластифицирање

  110.00 ден

  • Димензии:
  – 54мм х 86мм (110ден)
  – 65мм х 95мм (150ден)

  Додај во кошница Quick View