fotokop a3 hartija

 • Фотокоп А3 ДЦП

  850.00 ден

  • Дебелина:
  – 120гр, 250 листови  (850ден)
  – 160гр, 250 листови  (1100ден)
  – 200гр, 250 листови (1400ден)
  – 250гр, 125 листови  (1100ден)
  – 300гр, 125 листови  (1500ден)
  • Формат: A3

  Додај во кошница Quick View