fotokop a4 hartija

 • Фотокоп Доубле А

  360.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат:
  -A3 (800ден)
  -А4 (360ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Фотокоп А4 ДЦП

  380.00 ден

  • Дебелина:
  – 100гр, 500 листови   (560ден)
  – 120гр, 250 листови   (380ден)
  – 160гр, 250 листови   (520ден)
  – 200гр, 250 листови  (700ден)
  – 250гр, 125 листови    (480ден)
  – 300гр, 125 листови    (620ден)
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View