gt99

 • Маус за пц ГТ99

  200.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 114 x 71 x 34мм
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Должина на кабел: 1.35м
  • Напон на работа: 5V
  • Струја на работа: 100mA

  Додај во кошница Quick View