iglici za hevtalica

 • Иглици бр. 10

  20.00 ден

  • Висок квалитет
  • Капацитет: 15 листови
  • Големина: 10

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици бр. 10

  20.00 ден

  • Висок квалитет
  • Капацитет: 15 листови
  • Големина: 10

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици 24/6

  20.00 ден

  • Висок квалитет
  • Висока цврстина
  • Капацитет: 30 листови
  • Големина: 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици 24/6

  20.00 ден

  • Висок квалитет
  • Висока цврстина
  • Капацитет: 30 листови
  • Големина: 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици 23/8-15

  50.00 ден

  • Иглици 23/8   (50ден)
  • Иглици 23/10 (50ден)
  • Иглици 23/13 (60ден)
  • Иглици 23/15 (70ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View